OK, chyba dorosłem :) do tego aby zamienić w Falconie dysk IDE na coś technologicznie bardziej cywilizowanego :D więc chcę podpiąć CF przez przejściówkę. Natomiast jako że już ze 2 osoby mi pisały że mają kompletną porażkę z CFami mam pytanko do tych co mają z tym doświadczenie i/lub wiedzę :) Jakich kart i przejściówek używacie do Falconów i co wiecie o CFach w Falconach?
Jedyne co wiem o CFach jako dyskach twardych to to że lepiej używać kart typu SLC niż MLC
Oficjalna lista gier ABBUC 2025 Poznaj oficjalną listę gier zgłoszonych do tegorocznego konkursu ABBUC Software Contest!
NASM Neo6502 Assembler Nowy asembler NASM Neo6502 autorstwa Bociana umożliwia kompilowanie kodu 65C02 dla platformy Neo6502.
Altirra 4.40 test 16 Nowa testowa wersja emulatora Altirra z odświeżonymi dialogami i poprawkami trybu ciemnego.
Echa Silly Venture 2025 SE Sprawdź oficjalne wyniki konkursów z letniej edycji Silly Venture 2025 w Gdańsku!
Jak napisać grę na Atari - cz. 8 Premiera ósmej części popularnej serii poradników Larka o tworzeniu gier na Atari już 28 lipca!