Witam,
ma ktoś może do sprzedania grę boulder dash ? najlepiej na dyskietce :)
a jeżeli nie to może ktoś wie jak zreanimować taką dyskietkę ? oczywiscie chodzi o te duże duskietki (5,25")
jestem troszke zdesperowana bardzo proszę o pomoc ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
53 lata marki Atari 53 lata od założenia Atari - firmy, która odmieniła świat gier i komputerów.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon
onEscape extEnded and reWorked Poison prezentuje rozszerzoną i poprawioną ścieżkę dźwiękową z gry onEscape.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Boulder dash
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
ma ktoś może do sprzedania grę boulder dash ? najlepiej na dyskietce :)
a jeżeli nie to może ktoś wie jak zreanimować taką dyskietkę ? oczywiscie chodzi o te duże duskietki (5,25")
jestem troszke zdesperowana bardzo proszę o pomoc ;)
Jaka masz stacje ?
I chodzi ci o oryginal czy tez zwykla zapisana odpowiada ?
Jeśli to nie uszkodzenie mechaniczne, to można spróbować przeczyścić dyskietkę.
Proponuję w pierwszej kolejności przeczyścić głowicę w stacji dysków.
Często przyczyną problemów z odczytem jest właśnie zabrudzenie głowicy.
Ehh proponujecie pewnie zbyt trudne rozwiązania, jak się pyta o to czy ktoś ma dyskietke to podejrzewam, że czyszczenie głowicy odpada i zgranie tego z atr też - stąd też pewnie pytanie. Mogę się mylić oczywiście.
Na PW masz wiadomość.
nie nie chodzi o orginał :)
macie racje czyszczenie głowicy i dyskietek jest dla mnie zbyt trudne bo komplepnie się na tym nie znam
mam przerwe w sesji i chciałam sobie poprostu zagrac wszystkie dyskietki mi działają z wyjątkiem tej jednej z boulder dashem :(
A w jakim regionie Polski mieszkasz, chodzi mi o miasto??
Zawsze znajdziemy jakiegoś Atarowca który da radę :P
eee co za dżentelmeny z Was? żaden nie chciał pomóc dziewczynie w potrzebie? nieładnie, gdybym nie miał swojego 8-bitowego sprzętu poza domem juz przesyłka byłaby w drodze. Stryker? Ty masz tam stado dysków, podeślij :)
btw. znając Asa ;) za dwie godziny podjedzie z piskiem opon pod dom z dyskietką zamiast kwiatów ;)
Podaj adres, to nagram co trzeba i wyślę.
Już też pisałem do niej na emaila w tej sprawie - mam stado dysków i cały sprzęt na wierzchu także powinno się udać. Trzeba się śpieszyć bo walentynki idą a takiego prezentu to mało która chce ;)
Macie rację mało która by chciał zwłaszcza że nie wiele osób z mojego otoczenia i wieku w ogóle pamiętają coś takiego jak ATARI.
ja za to świetnie pamiętam jak robiłam wszystko żeby nie iść do szkoły i posiedzieć grająć właśnie w boulder dash'a, river ride, zybex, super cobra, nadral itp.
dziękuję wam bardzo za zainteresowanie ;)
zmień otoczenie :D
tele nowela sie urwala , trzy dni minely jakis dzentelmen wyslal ta dyskietke ?
Dyskietka gotowa ale niestety Ahira milczy.
Przepraszam was zmogły mnie egzaminy :(
czy nadal mogę wysłać Ci mój adres ?;)
Na emailu masz informacje - dyskietka jest gotowa.
Wyślij na emaila i wyśle dyskietke.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Boulder dash
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 66 zapytań