http://www.mumbojumbo.com/rt.anthology.html i wszystko jasne ! Wymiękłem. Niezła zabawa :)
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Miejsca w sieci » Activision Remix
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.mumbojumbo.com/rt.anthology.html i wszystko jasne ! Wymiękłem. Niezła zabawa :)
o kur*** ;) ja to chce !!!!!!!!!!!!! dawac mi to !!!!!!!!!! skad to sciagne chodz wersje demo .....................jezeli taka istnieje......
PC:
& PII 450MHz
(PIII - 550 Recommended)
& 128MB RAM
(256 MB RAM Recommended)
& 270 MB free HD space
& Windows 98SE/ME/XP/2K
& Video: AGP with at least 32 MB
& DirectX 8.1
(Provided on CD)
A mnie sie zawsze wydawalo ze 2600 to prosta maszynka
Też mnie niesamowicie zatkało ... no coż ... wyobrażam sobie jakie wymagania musi mieć np. taki River Raid
Zawsze wiedziałem, ze w atarce drzemia niesamowite mozliwosci
No... żeby zaemulować najlepszy sprzęt na świecie to byle czego mieć nie możesz :)
A w ogóle to jakiś download by się przydał (i zniżka dla atarowców)... ;)
STRYKER: nie wiem jak Ty, ale ja namierzyłem w sieci eDonkey.
to prawda; na osłopodobnych ten stuff juz jest:)
o kur*** ;) ja to chce !!!!!!!!!!!!! dawac mi to !!!!!!!!!! skad to sciagne chodz wersje demo .....................jezeli taka istnieje......
Cos mi sie wydaje ze bedziesz to mial w poniedzialek w domku :) Santa Claus is everywhere :) Thx Fairlight :D
Cos mi sie wydaje ze bedziesz to mial w poniedzialek w domku :) Santa Claus is everywhere :) Thx Fairlight :D
heh ;) doszła.... włączylem i ruszyla na moim Duronie1200....włączylem dwie giery RiveRaid grafa zajebista ;) jak z Atari.....potem Degathlon --> zamiast joyów bedzie trezba niedlugo wymienic klawiaturke ;) no i ta muzyczka z radia fajne przygrywa ;) ogólnie total mega wypas produkcja....każdy atarowiec-grzybowiec powinien w to zagrać :)
moze jakis namiar spoza osiolodonkeyoemulow ?
jak mi się dociągnie, dam namiar na ftp
oka, mam to, mogę udostępnić, ale....
1. ftp na SDI
2. ponieważ punkt 1, to ograniczony download dla anonymous do 5 kilo dla wszystkich w sumie, więc nie ma sensu ciagnac w kilka osob
3. jeden slot na IP
4. max 5 userów
ewentualnie jak ktoś ma szybki ftp, to ja mogę uploadnąć i skorzysta więcej osób, jak wolicie
ip. 213.76.193.130
user/pass : ftp
jak chcecie moge to pociąć na mniejsze paczki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » Activision Remix
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 63 zapytań