To trochę podejrzane jest... Mam xegs, nówka sztuka kupiona wiele lat temu. Jest zapakowany w kartonik (nieoryginalny) i owinięty folią. Jak ostatnio sprawdzałem czy tam jeszcze jest, to zauważyłem, że i tak trochę "wypłowiał". Podobnie z kablami (inne starocie). Guma twardnieje i robi się bardziej krucha, albo lepiąca (brudzi palce). Jako kompletny dyletant z chemii twierdzę, że tworzywa z czasem same się rozkładają i zmieniają kolor.
A tu proszę - atarki jak prosto z fabryki!
Kiedyś widząc ceny boxowych staroci wpadłem na pomysł wypuszczenia serii lipnych 800XL -> Produkujemy nowe obudowy, styropiany, kartony, do środka obudowy wsadzamy elektronikę ze skupionych za grosze XLek i sprzedajemy jako "Wujek z usa znalazł na swoim ranczo kontener który kiedyś spadł z tira". Po powiedzmy... 399$/szt. :-)
Jak napisać grę na Atari - cz. 8 Premiera ósmej części popularnej serii poradników Larka o tworzeniu gier na Atari już 28 lipca!
TONY - Ark of the Covenant Kontynuacja przygód Tony'ego na Atari 8-bit, bez przemocy, z naciskiem na spryt i eksplorację.
ABBUC Software Contest 2025: Zgłoszenia Sprawdź aktualną listę programów zgłoszonych do konkursu ABBUC Software Contest 2025. Termin mija 31 lipca!
Gopher2600 0.50.0 Nowa wersja emulatora Atari 2600 z usprawnieniami i nowymi funkcjami debuggera.
Steem SSE 4.2.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Steem SSE z istotnymi usprawnieniami i nowościami