No no - panowie sa 2 mecze! - piatek (nie pamietam godziny) i w sobote o 15:00 wypadaloby obejrzec to widowisko!! Vasco nie daloby rady na BS zapodać relacji ??
Do bojuuu Poollllskooooooo OOOoooooo!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
BigPEmu 1.19 Ulepszona emulacja i nowe funkcje w wydaniu 1.19
Wee Ninja - platformówka na Atari 5200 Powstaje nowy platformer w stylu Mario - dostępna jest wersja WIP
Echa Outline 2025 Zakończyło się party Outline 2025 - zobacz pełne wyniki i relację z wydarzenia
Ice-T 2.8.0 Najlepszy terminal VT-100/ANSI na Atari 8-bit z nowymi funkcjami
Rozpoznaj: POKEY czy emulacja? Nowe wyzwanie z wykorzystaniem SUBcarta i nagrań dźwiękowych.
atari.area forum » Scena - 8bit » Ważna sprawa mecz Polska-Portugalia (siatka) obejrzeć trza!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No no - panowie sa 2 mecze! - piatek (nie pamietam godziny) i w sobote o 15:00 wypadaloby obejrzec to widowisko!! Vasco nie daloby rady na BS zapodać relacji ??
Do bojuuu Poollllskooooooo OOOoooooo!!!
Jakby to byla pilka kopana to bym inaczej glosowal !
Ja tez jestem raczej fanem pilki skopanej ale chetnie obejrze siate popijajac SO2 :twisted:
to moze jeszcze film o 20:00, nie mowiac o Dobranocce
A jaka jest dobranocka w sobote ? Bo jak Wodnik Szuwarek to obowiazkowo :lol: :lol: :lol:
to moze jeszcze film o 20:00, nie mowiac o Dobranocce
...zero patriotyzmu ...
A jak nie to trudno trzeba bedzie poszukac jakiejs knajpy z telewizorem ... nie Samurai ??
Vasco! jest takowa w Opalenicy ??
Oczywiście, że trzeba mecze obejrzeć, szczególnie po tym co ostatnio nasi siatkarze wyczyniają...
eeeee tam party jest po to aby rozerwać sie w gronie starych kumpli - mecz to sobie mozesz w domu obejrzeć zresztą co tu oglądać polscy siatkarze może i są dobrzy w ataku ale serwować nie potrafia i już nie jeden mecz przez to przerąbali - jak znam życie ten będzie kolejny .....
czego im oczywiście nie życze .....
jeszcze calkiem przypadkiem siatkarze przegraja i Vascowi sale zdemolujecie
W sprawie meczy siatkarze to pomysle, choc nie wiem, czy MDK ma jakas antene....
A maniakow pilki kopanej moge zabrac na mecz Groclin-Legia w sobote o 16:30. W sumie na party bedzie sporo Warszawiakow, wiec...
Vasco
O !!!! to ja chce !
Do doooomuuu Polskooo ooooo uoooo:):)
a na powaznie to ja biorę mój BW 14 cali biazecik:)
więc objrzeć można też misia i margolcie na kaca:)
Na Legie sie chyba i ja pisze !
ale i tak Wawer FC górą !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Ważna sprawa mecz Polska-Portugalia (siatka) obejrzeć trza!
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 61 zapytań