Czy tylko ja mam wrazenie ze wraz z 'nieaktywnymi' uzytkownikami (akcja usuwania ich z bazy promowana tutaj ostatnio) zginely tez ich posty?
TO NIE BYLO DOBRE!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Hatari 2.6.0 Ukazała się nowa wersja Hatari - emulatora Atari ST/STE/TT/Falcon
Altirra 4.40 test 14 - poprawki modemowe Nowa wersja testowa Altirry skupia się na ulepszeniach w komunikacji.
RastaControl - GUI do RastaConvertera Dostępna wersja beta graficznego interfejsu do RastaConverter
Ice-T 2.8.1 dla Atari 8-bit Nowa wersja terminala Ice-T z poprawkami i lepszą obsługą klawiatury
MyAES 0.99 Beta 8 Nowa wersja MyAES z poprawkami błędów
atari.area forum » Sprawy atari.area » Akcja i jej owoce ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy tylko ja mam wrazenie ze wraz z 'nieaktywnymi' uzytkownikami (akcja usuwania ich z bazy promowana tutaj ostatnio) zginely tez ich posty?
TO NIE BYLO DOBRE!
Podejrzewam, że posty ich mogą nie tyle zniknąć, co mogą zostać podpisane jako "Gość", a wtedy nie zawsze będzie wiadomo kto pisał, no ale cóż... ;)
Należy sporządzić Raport z nauczek z akcji. Na następny raz będzie jak znalazł.
Podejrzewam, że posty ich mogą nie tyle zniknąć, co mogą zostać podpisane jako "Gość", a wtedy nie zawsze będzie wiadomo kto pisał, no ale cóż... ;)
Ale one zniknely Majker!!!
Wczoraj czytalem jakies stare posty i odpowiedzi niektore sa skierowane do nieistniejacych interlokutorow.
eeeej no.....wejdzie sobie taki komodziarz na forum poczyta wątki z brakującymi postami...nie zrozumie i jeszcze bedzie sie chciał rzucic pod pociąg/wodolot/poduszkowiec/drezyne/pielgrzymke.... :)
Z tym kasowanie postow wyszla hujnia ;( szukam postow Żbika i wszytskie chyba zostaly wykasowane......to samo tyczy sie jego loginu
Spokojnie! Dely pewnie to naprawi ;)
niestety nawet dla Kierownika sa rzeczy niemozliwe.
...poszukam, bo zdarzyło się forum zrzucać .. chyba z 350PGM;- może więcej... być może było to przed akcją... :idea:
te posty są i w kosmosie również.
no to zaj*biście ...kolejnej osoby szukam "thejet" i znalezc nie moge ;/ lipa jak *uj............
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Akcja i jej owoce ;)
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 67 zapytań