Dokładnie miałem na myśli to, że jak jakaś karta całkowicie nie działa tak jak ta _tzok_'a, to będzie pewnie coś nie tak z kartą. Natomiast jeśli są błędy itp. to raczej obstawiam winę interfejsu, xangel nie napisał czy wywalił ten przerzutnik, miał jakieś rezystory na liniach danych, tez nie napisał czy to powywalał. Kabel ma dość długi i pospinany paskami - może to też się liczy? No nie wiem, trzeba by te testy jeszcze pokombinować bardziej, bo jeśli tylko zmienił wsad, to może nie jest wystarczające. Jak ja kiedyś testowałem, to pamiętam że każda drobna zmiana kabelka, przejściówki, rezystora, diody itd. miała znaczenie.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala