Witam, oferuję gry (3 cardridge):
Donkey Kong
Pole Position
Top Gun
na sprawną stację do Atari STF.
Wymiana paczkomatem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [Z] Zamienie gry na Atari 2600 na stację dysków do Atari STF
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, oferuję gry (3 cardridge):
Donkey Kong
Pole Position
Top Gun
na sprawną stację do Atari STF.
Wymiana paczkomatem.
W starszych STF były stacje z szerokim przyciskiem Eject na środku stacji, a w nowszych, z wąskim (w kształcie równoległoboku) po prawej stronie.
Te drugie są na ale-kurna-drogo. Stacje z PC, np. ALPS, przerobione do ST, z panelem z drukarki 3D. Wyglądają OK, ale sam ich nie testowałem.
Nie mam udziału w tych aukcjach, nie znam sprzedawcy. Cytując klasyka "ja tylko niosę pomoc" :-)
-- edit --
Z szerokimi przyciskami też są, u tej samej osoby.
Cześć
Myślę że możemy się dogadać.
odezwij się na { agent005@wp.pl }
Dzieki Atari-User i uicr0Bee za info.
Dzieki Atari-User i uicr0Bee za info.
Do zamknięcia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [Z] Zamienie gry na Atari 2600 na stację dysków do Atari STF
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 54 zapytań