Witam serdecznie Atarowców
Jestem tu nowy i chcialbym zapytac sie czy wiecie gdzie moge kupic zapasowe klawisze do ATARI 800Xl? Klawisz BREAK?
Pozdrawiam
Mikey_T
P.s. sorki za polskie znaki. System w roboczym kompie jest ustawiony na sztywno.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
CAS2Audio 1.0.4 po dwóch latach Nowa wersja aplikacji do odtwarzania plików .CAS na Androidzie.
Gopher2600 0.41.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Atari 2600 z ulepszonymi zrzutami ekranu i poprawkami ARM
ELSA 1.02 Asembler w stylu MAE, stworzony w całości na Atari
Nadchodzi Antonia 2 - nowy akcelerator Nowa karta rozszerzeń od Simiusa z 14 MHz CPU i 16 MB RAM
BigPEmu 1.19 Ulepszona emulacja i nowe funkcje w wydaniu 1.19
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Zapasowe klawisze do Atari 800XL - klawisz: BREAK
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam serdecznie Atarowców
Jestem tu nowy i chcialbym zapytac sie czy wiecie gdzie moge kupic zapasowe klawisze do ATARI 800Xl? Klawisz BREAK?
Pozdrawiam
Mikey_T
P.s. sorki za polskie znaki. System w roboczym kompie jest ustawiony na sztywno.
Wyłącznie od kogoś, kto ma zdekompletowaną klawiaturę i zechce się podzielić. Ale ważne jest, jaki masz typ klawiatury bo jest ich co najmniej 4. Każda ma inaczej mocowane klawisze i są one niewymienne między typami.
Sprawdzając tutaj
https://atariage.com/forums/topic/10517 … -variants/
Wygląda, że jest to opisany typ1.
Takiego nie mam niestety.
Zostaje szukać dalej. Na ebayu z USA za $6 plus $18 wysyłka :-)
Lepiej jak bys dal temat z zakupami do odpowiedniego działu.
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=14879
Stary temat, ale jak zapytasz @pablozp to moze jeszcze masz to co potrzebujesz.
Dzięki. Odezwe się do niego.
Prosze o zamknięcie wątku. Przeniosłem go do właściwgo działu.
To jest właściwy wątek.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Zapasowe klawisze do Atari 800XL - klawisz: BREAK
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 60 zapytań