:)
No i jeszcze kilku na początku nieznanych gości.
Ale było gitarrrrra
I tam znowu nieznanych,w sumie to ważne że Ciebie znamy
I rozpoznajemy :)
To mówi ten co nie chciał cartów ani myszki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Generator okładek do kaset Nowy generator okładek na kasety magnetofonowe dla ośmiobitowych komputerów Atari od lexxa.
Nowa wersja emulatora Test7800 - 0.4.3 Eksperymentalny emulator konsoli Atari 7800 w nowej wersji 0.4.3 przynosi kluczowe poprawki w synchronizacji i wydajności.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
atari.area forum » Zloty » Vintage Video Game Party - Warszawa 24.04
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:)
No i jeszcze kilku na początku nieznanych gości.
Ale było gitarrrrra
I tam znowu nieznanych,w sumie to ważne że Ciebie znamy
I rozpoznajemy :)
To mówi ten co nie chciał cartów ani myszki
@Kacper, popraw się :) Ja już od Marka kupiłam dwie konsole, dyskietki i trochę drobnicy.
@Kacper, popraw się :) Ja już od Marka kupiłam dwie konsole, dyskietki i trochę drobnicy.
Będę się starał : )
Miałem Ciebie zapytać po ile masz carty na master system?
Zrobiło się zamieszanie bo jacyś inni mi nieznani a Tobie znani
Zachwycali się jakimiś grami chyba do game boya
I tak stałem i poszedłem..... ;)
@Kacper, ja swoich cartów do Segi Master System nie sprzedaję :) A z GB mam głównie do Advance. Być może mylisz mnie z kimś innym ;)
@Kacper, ja swoich cartów do Segi Master System nie sprzedaję :) A z GB mam głównie do Advance. Być może mylisz mnie z kimś innym ;)
Jakoś źle zrozumiałem Twoją wypowiedź w połączeniu z wpisem Marka. Myślałem że Ty to ten co był że swoim stoiskiem zaraz przy wejściu. Może kiedyś będzie jakiś zlot warszawski to się poznamy i nie będę mylił użytkownika ;) forum
@Kacper, jestem kobietą ;) Stale okupuję stoisko Marka i w coś u niego gram. Teraz padło na Ultimate Qix na Segę Mega Drive, a miesiąc temu łoiłam w Tekkena.
rzeczywiście była tam jakaś kobieta :)
Byłaś tak zaraz po 15.00?
@Kacper, tak :)
Hahaha.
Tak. Zgadza się
Przy wejściu do sali, po prawej stronie było stoisko z grami kol. Mariusza.
A innuendo (kobieta :) ) grała miedzy innymi w Qix'a vel Volfield na Sega MD na moim straganie vis-a-vis wejścia.
Ja Marek. :). Ot to tak dla zobrazowania sytuacji.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Vintage Video Game Party - Warszawa 24.04
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 57 zapytań