:)
No i jeszcze kilku na początku nieznanych gości.
Ale było gitarrrrra
I tam znowu nieznanych,w sumie to ważne że Ciebie znamy
I rozpoznajemy :)
To mówi ten co nie chciał cartów ani myszki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
atari.area forum » Zloty » Vintage Video Game Party - Warszawa 24.04
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:)
No i jeszcze kilku na początku nieznanych gości.
Ale było gitarrrrra
I tam znowu nieznanych,w sumie to ważne że Ciebie znamy
I rozpoznajemy :)
To mówi ten co nie chciał cartów ani myszki
@Kacper, popraw się :) Ja już od Marka kupiłam dwie konsole, dyskietki i trochę drobnicy.
@Kacper, popraw się :) Ja już od Marka kupiłam dwie konsole, dyskietki i trochę drobnicy.
Będę się starał : )
Miałem Ciebie zapytać po ile masz carty na master system?
Zrobiło się zamieszanie bo jacyś inni mi nieznani a Tobie znani
Zachwycali się jakimiś grami chyba do game boya
I tak stałem i poszedłem..... ;)
@Kacper, ja swoich cartów do Segi Master System nie sprzedaję :) A z GB mam głównie do Advance. Być może mylisz mnie z kimś innym ;)
@Kacper, ja swoich cartów do Segi Master System nie sprzedaję :) A z GB mam głównie do Advance. Być może mylisz mnie z kimś innym ;)
Jakoś źle zrozumiałem Twoją wypowiedź w połączeniu z wpisem Marka. Myślałem że Ty to ten co był że swoim stoiskiem zaraz przy wejściu. Może kiedyś będzie jakiś zlot warszawski to się poznamy i nie będę mylił użytkownika ;) forum
@Kacper, jestem kobietą ;) Stale okupuję stoisko Marka i w coś u niego gram. Teraz padło na Ultimate Qix na Segę Mega Drive, a miesiąc temu łoiłam w Tekkena.
rzeczywiście była tam jakaś kobieta :)
Byłaś tak zaraz po 15.00?
@Kacper, tak :)
Hahaha.
Tak. Zgadza się
Przy wejściu do sali, po prawej stronie było stoisko z grami kol. Mariusza.
A innuendo (kobieta :) ) grała miedzy innymi w Qix'a vel Volfield na Sega MD na moim straganie vis-a-vis wejścia.
Ja Marek. :). Ot to tak dla zobrazowania sytuacji.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Vintage Video Game Party - Warszawa 24.04
Wygenerowano w 0.278 sekund, wykonano 91 zapytań