W mojej dokumentacji zanotowałem:
Dzień: 30 styczeń 2024, godzina: 20.28 IS PLATE uruchomione.
Po zmaganiach związanych z utworzeniem schematu modułu w/g zdjęć, zlutowaniu, próbach uruchomienia, w końcu stacja 1050 odpaliła. Nie robiłem jeszcze testów na przypisanym oprogramowaniu, ale sądzę że powinno być ok
Z przerwami "walczyłem" z tematem przeszło rok. Utknąłem na braku pliku do zaprogramowania EPROM. I... tu się pochwalę, pierwsza wersja schematu zawierała tylko jeden błąd, w zasadzie też powinno odpalić, ale.... niech jest jak w oryginale.
Swoją drogą ciekawe dlaczego nikt przez tyle lat mając oryginalną płytkę w ręku nie pokusił się by zrobić schemat.
Szukasz, szukasz i nie ma.
ANTY *AJEK COPY 1.4 Nowa wersja narzędzia do kopiowania zabezpieczonych plików Speedy 2700
Adam is Me teraz na Jaguarze Pierwsza wersja gry logicznej Adam is Me dostępna na Atari Jaguar
Flashback na Atari Falcon Port klasycznej gry Flashback dostępny na Atari Falcon030 z 14 MB RAM.
Turgen System 9.4.2 już dostępny Nowa wersja Turgena przynosi usprawnienia w TSFX, GUI i poprawki błędów.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.