Czy ktoś będzie wracał z SV w okolicach Radomia trasą S7? Potrzebuję odebrać coś od kolegi, a jeśli jest możliwa inna metoda niż wysyłka, to zawsze lepiej.
Dzięki.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
atari.area forum » Zloty » SV 2024 SE - potrzebuję transportu rzeczy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś będzie wracał z SV w okolicach Radomia trasą S7? Potrzebuję odebrać coś od kolegi, a jeśli jest możliwa inna metoda niż wysyłka, to zawsze lepiej.
Dzięki.
Nadal poszukuję, może też być osoba przyjeżdżająca na SV z Lublina lub okolic.
Ja pie... @dely skąd ty wynajdujesz te obrazki i gify zawsze, to ja nie mam pojęcia:-))))) Miazga intelektualna dla mnie na dziś, i aż do wieczora dysonas poznawczy:-)
No jak? Toż to scenka z "Trailer Park Boys". Wstyd nie znać. :D
Chciałem przeprosić że nie znam, ale wpisałem se w google i widzę, że to serial. Nie oglądam seriali absolutnie żadnych, więc nie przepraszam i nie jest mi wstyd:-) Natomiast scenka bardzo dobra przyznaję:-)
Cały serial jest świetny. Warto zrobić wyjątek i jednak obejrzeć chociaż ten jeden.
Nie mam czasu na seriale, wyleczyłem się z nich ze 20 lat temu, i boję się znowu zachorować, więc nie dam się namówić:-) Ostatnie seriale jakie oglądałem to były pierwsze ze dwa sezony Lost i Prison Break.
Wszyscy zawsze każą robić wyjątki.
Ja również nie oglądam seriali bo mi szkoda życia.
Pozdrawiam @Mq.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SV 2024 SE - potrzebuję transportu rzeczy
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 61 zapytań