No cóż, przed następną wycieczką na Quasta moja szalona czerwona rakieta będzie wymagała sporej operacji plastyczniej tyłu :-(
pzdr,
thePink
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
MadPascal 1.7.3 już dostępny Nowa wersja kompilatora MadPascal przynosi poprawki i optymalizacje
atari.area forum » Bałagan » buuu.... właśnie skończyłem jazdę na słupie.....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No cóż, przed następną wycieczką na Quasta moja szalona czerwona rakieta będzie wymagała sporej operacji plastyczniej tyłu :-(
pzdr,
thePink
moja znajoma kiedys uczestniczyla jako pasazer w drobnym dzwonie, jechala ze swoim facetem tojoto, na zakrecie posligneli sie i polecieli na slup. tuz po zdarzeniu zaczela mu robic wyrzuty: "no i co, ty taki mistrz kierownicy, a jak juz widziales, ze jedziemy na slup, to nie mogles wrzucic wstecznego?!".
- mam nadzieję że nic ci się nie stało....
teraz jest ślisko, jest mgła i ............
:twisted:
Samochód rzecz nabyta, zdrowie ważne!!! Jakoś sobuie dasz radę!!!
Co tam zdrowie. Wyzdrowieje, a za klepanie blaszki trzeba płacić.
[ Dodano: 23.12.2004 03:38:54 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
no coz - pare zlotych to bedzie mnie to kosztowac.....
a mi sie nic nie stalo :-) na szczescie....
thePink
Nic Ci się stać nie mogło, bo po Mustaku ciało wiotkie, a mięśnie rozluźnione. ;)
[ Dodano: 24.12.2004 21:00:03 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
Najważniejsze że jesteś cały i zdrowy. A wszystko to dzięki magicznej mocy identyfikatora z QuaST'a który woziłeś ze sobą...
...i woże dalej, w tym samym miejscu.
Plakat z tyłu też jest :-)
thePink
kurde;wczoraj sam skończyłbym marnie...jade sobie 60-tką po mieście:) i nagle wyjeżdza mi tyłem z parkingu wprost na jezdnie baba za kierownicą...dałem po hamulcu i chyba ze 10cm mi brakowało by sie w nia wbić od tyłu:) sie spociłem mocno a przed oczyma mi wszystkie lokacje w Montezumie mignęły.
No to miałeś szczęście, gepard. Opatrzność nad tobą czuwa. A może miałeś w aucie coś związanego z JIL ?
koszulke z Quasta pod polarem...że też nie pomyślałem w tych kategoriach wcześniej...
A widzisz. Logo Atari działa jak amulet, ale tylko dla Atarowców.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » buuu.... właśnie skończyłem jazdę na słupie.....
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 61 zapytań