Witam.
Panowie kupiłem sdrive max z oprogramowaniem 1.4 które to nie wczytuje plików cas na których mi zależy bardzo.
Podobno wersja 1.4 jest pod tym względem uszkodzona. Chciałem wgrać wersje 1.3 i sprzedawca obiecał pomóc przy tym online jednak coś nasze drogi się mijają ciągle.
Wiem że część z Was jest obecnie w Livhenku ale możne znalazła by się osoba która by mi pomogła z wgraniem oprogramowania 1.3
VBXETERM 0.05 - terminal ANSI dla VBXE Najnowsza wersja emulatora terminala z obsługą standardu ANSI przez VBXE.
Gearlynx 1.2.9 Popularny emulator konsoli Atari Lynx doczekał się aktualizacji z funkcją przewijania i poprawkami.
Golden Axe na Atari: Nowy silnik Vegi Vega prezentuje szybki silnik dla portu Golden Axe, oferujący tryb dla dwóch graczy, muzykę Mikera i grafikę Gaspara.
FujiNet Go 800 na Androida Emulator Atari 8-bit z wbudowaną obsługą FujiNet zadebiutował w sklepie Google Play dla Androida.
Fujisan 2.0.3 Aktualizacja emulatora Fujisan przynosi poprawki FujiNet, FastBasic i naprawę obsługi joysticków.