Czego to ludziska nie wymyślą http://www.benheck.com/ 8)
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Miejsca w sieci » PS2 w A2600
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czego to ludziska nie wymyślą http://www.benheck.com/ 8)
juz chyba bylo kiedys o tym panu na tym forum. ogoleni kolo robi zajebiste rzeczy, ktore wygladaja naprawde PRO :)
fajnie ps2 w a2600 ;)
gdybym zamiast do kobiet mial zlota raczke do sprzetu to laptop z malym atari i twardyskiem na karcie fleszowej dawno lezalby na poleczce 8)
axe: nie rób z siebie takiego casanovy :lol:
mi to wygląda na jeden wielki fake...z punktu widzenia człowieka siedzącego na photoszopie to niektóre fotki są przesterowane... :)
Z punktu widzenia pragmatyka, to nie chcialoby mi sie kombinowac z retuszem fotek, jak moge sobie prawdziwe plytki poukladac i fejkowe kabelki puscic, tak by wygladalo ze to ma szanse dzialac... :))
Tak wiec nie widze w dzialaniu, ale jestem pewny, ze zrobione to to jest - przynajmniej mechanicznie ;)
Hmmm... Gosciu napisal ksiazke o robieniu tych konsolek i czasem je sprzedaje... Patrzac na to, co niektórzy z nas wkitrali do małych atarynek to gosciu robi je w rzeczywistosci. Zreszta ostatnio mozna to bylo sprawdzic za jedyne $285, bo za tyle poszla na ebayu jego Sega Genesis portable. Ale oczywiscie zdrowa miarka sceptycyzmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła. No może oprócz Biskupa Wrighta (ojca braci Wright).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » PS2 w A2600
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 54 zapytań