zaczynam od początku.
znalazłem w szafie zasilacz od atarki, nie wiem czy sprawny, ale zakładam, że tak, więc pomyślałem, może kupię do tego atarkę :D
sprawa druga:
sprzedam/zamienię (na atarkę :))/oddam oryginalny, tak sądzę trak ball - oto fotosy http://eclsoft.no-ip.info/atari/, oraz podręczniki zabytkowe Wojciecha Zientary ! - uwaga, sporo ważą.
a... bym zapomniał, mam jeszcze monitor w kolorze bursztynu, niestety nie zrobiłem foty. monit działa, może komuś się przyda. chyba 14".
Preordery na kartridże NokturnFM NokturnFM to nowe kartridże do Atari ST, które wzbogacają 16-bitowe maszyny o dźwięk OPL2/OPL3 znany m.in. z PC.
RastaConverter Beta17 Najnowsza wersja RastaConvertera, narzędzia do konwersji grafiki na Atari, przynosi szereg poprawek.
Jak stworzyć składankę gier na kasecie? Dziś, dzięki nowoczesnym narzędziom, jak program Turgen, ten proces jest znacznie łatwiejszy.
HDDRIVER 12.71 Nowa wersja najbardziej rozbudowanego sterownika pamięci masowych dla 16- i 32-bitowych Atari, z mnóstwem usprawnień i nowości.
Elite - port z BBC Micro na Atari XL/XE Wczesna beta portu kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari.