zaczynam od początku.
znalazłem w szafie zasilacz od atarki, nie wiem czy sprawny, ale zakładam, że tak, więc pomyślałem, może kupię do tego atarkę :D
sprawa druga:
sprzedam/zamienię (na atarkę :))/oddam oryginalny, tak sądzę trak ball - oto fotosy http://eclsoft.no-ip.info/atari/, oraz podręczniki zabytkowe Wojciecha Zientary ! - uwaga, sporo ważą.
a... bym zapomniał, mam jeszcze monitor w kolorze bursztynu, niestety nie zrobiłem foty. monit działa, może komuś się przyda. chyba 14".
FreeMiNT OS Distro Pełna, bootowalna dystrybucja systemu operacyjnego FreeMiNT dla 32-bitowych komputerów Atari.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE