Hmm, może znowu się "przyczepicie" ( ;) ) do Sikora, ale wpadł mi do głowy taki jeden (głupi...?) pomysł... Z rozżewniniem wspominam urok niegdysiejszych c-p, produkcji które powstawały specjalnie na nie oraz na nich... Stały element to RealTime Text... A miło by było, aby nie uległ on zapomnieniu, więc - co proponuję... (wiem, wiem, "Sikor, p... Cię!!! ;) ):
Pamiętacie Źrebaka - czyli produkcję zawierającą tylko RlTtxt z któregoś bodajże QuaSTa? A może by reaktywować taką ideę, zrobić jakiś ładny ekranik tytułowy (graficy...? Są tutaj jacyś...?), dodać muzyczkę (muzycy...?) oraz złożyć to w jedną całość (ktoś tutaj wogóle koduje...?)? Miło by było poczytać to sobie na trzeźwo, w jakiś czas po party...
Tak sobie tylko przez chwilkę pomarzyłem...
P.S.
Jeżeli by się udało - to na Real Time text proponuję wykorzystać małą atarkę i jakiś rozsądny edytor txt (First XLent...? Panther..?).
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.
Mad Pascal 1.7.6 Tebe udostępnił kolejną aktualizację kompilatora Mad Pascal z poprawkami i optymalizacjami.
Fujisan 1.1.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki w obsłudze FujiNet oraz mapowaniu klawiatury.
Altirra 4.50 test 2 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra, wprowadzając liczne poprawki i nowości.