Tak tu sobie miło dyskutujemy na temat nowych konwersji, nowych produkcji, a fakty mówią same za siebie... ;( Proponuję stworzyć listę nieźle zapowiadających się projektów, których autorzy obiecali dokończyć, a niestety - póki co lipa... ;( Listę zacznę dwoma tytułami (mógłbym większą ilością, ale o tych mi wiadomo, że coś było ruszone). Jak ktoś zna inne - proszę o dopisanie... Kolejność przypadkowa, a prace, o ile mi wiadomo, utknęły w martwym punkcie. Jak jest inaczej - proszę autorów o komentarz do obecnej sytuacji/statusu programu:
1. Mr Proper by A****<cenzored>
2. Well #2 by M****<cenzored>
Autorzy, jak zechcą, ujawnią całe swoje nicki, większość i tak wie, o kogo chodzi ;)
P.S.->Już mi nawet nie chodzi o to, czy ja to wydam czy pójdzie za free czy jeszcze inaczej, mimo że chciałbym coś wydać jeszcze na atarkę, ale <cytat>"life is brutal and full of zasadzkas...:</cytat>
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
Premiera magazynu Atari Legacy Już jutro startuje sprzedaż nowego magazynu drukowanego Atari Legacy, składanego na Atari Falconie.