Wczoraj lub przedwczoraj odpisując Mikeyowi na jakiś tekst po przeczytaniu odpowiedzi i głebszy zastanowieniem się postanowiłem wycofać post! Jednak po jego wycofaniu rzuciło mi sie w oczy jedno uchybienie proceduralne. Po skasowaniu wypowiedzi w liczbie postów pozostał wynik bez zmian to znaczy nie odjęło liczby o jeden. Nastepnie przeprowadziłem parę testów z kasowaniem cofaniem na strzałkach w IE i efekt ten sam. Myślę, że warto poprawić ten błąd bo szybko można zostać królem offtopiku. I jeszcze jedno co mi się nie podoba to to, że jeśli napisze się post swój jeden pod drugim liczone są dwa posty i widać je jako osobne - kiedyś był drugi podpinany pod poprzedzający i nowa część oznaczana jako EDIT i godzina i myslę, że tak powinno być.
FujiNetChat: Nowy klient IRC dla Atari Pierwsza publiczna wersja alfa FujiNetChat, nowoczesnego klienta IRC wykorzystującego interfejs FujiNet.
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
Wyniki konkursu i gala FujiCup 2025 Poznaj zwycięzców dorocznego turnieju FujiCup 2025 wspierającego twórców gier na Atari XL/XE.
Fujisan 1.1.8 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi wsparcie dla FastBasic oraz poprawki błędów w obsłudze dźwięku.