Wczoraj lub przedwczoraj odpisując Mikeyowi na jakiś tekst po przeczytaniu odpowiedzi i głebszy zastanowieniem się postanowiłem wycofać post! Jednak po jego wycofaniu rzuciło mi sie w oczy jedno uchybienie proceduralne. Po skasowaniu wypowiedzi w liczbie postów pozostał wynik bez zmian to znaczy nie odjęło liczby o jeden. Nastepnie przeprowadziłem parę testów z kasowaniem cofaniem na strzałkach w IE i efekt ten sam. Myślę, że warto poprawić ten błąd bo szybko można zostać królem offtopiku. I jeszcze jedno co mi się nie podoba to to, że jeśli napisze się post swój jeden pod drugim liczone są dwa posty i widać je jako osobne - kiedyś był drugi podpinany pod poprzedzający i nowa część oznaczana jako EDIT i godzina i myslę, że tak powinno być.
Obrazy w 1024 kolorach na VBXE Nowy konwerter i przeglądarka obrazów dla rozszerzenia VBXE pozwalają wyświetlić aż 1024 kolory.
Gearlynx 1.2.15 Emulator Atari Lynx doczekał się ważnej aktualizacji z wieloma nowymi funkcjami.
STOS BASIC V5.5 Alpha Popularny język programowania dla Atari ST powraca po ponad 30 latach w nowoczesnej wersji.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.