Nie, no jasne!!!! Proponuje normalne boisko - jest niedaleko, ew. hale Arena jak ktos na parkiecie woli - tez blisko :)
MTV gdzie, tym razem dokopiemy commodziarzom!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
atari.area forum » Scena - 8bit » Symphony 2003 - ktos jedzie ?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie, no jasne!!!! Proponuje normalne boisko - jest niedaleko, ew. hale Arena jak ktos na parkiecie woli - tez blisko :)
MTV gdzie, tym razem dokopiemy commodziarzom!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Jak pojade, to będe kibicowała!
JIL SCENA! GO! GO! GO! 8)
ORNETA ORNETA ORNETA - Wilson, jak na sali to gram. Na boisku widziales nie bardzo nam idzie ;-)
ORNETA ORNETA ORNETA - Wilson, jak na sali to gram. Na boisku widziales nie bardzo nam idzie ;-)
Ale będziemy mieli napastnika - nasz ukochany Dziadzia Va$co!!!!!
Dokopiemy im!!!!!
Jak pojade, to będe kibicowała!
JIL SCENA! GO! GO! GO! 8)
A zatańczysz Go Go ??? Nago go go !! ??
Mikey: Mam 3 wolne miejsca w wozie i duży bagażnik (kombi rula) zmontuj kogos po drodze, radom, pabianice poznan.
anj jedzie (pulawy) i dely pewnie (radom) spox - jeszcze troche czasu
ktos sie pisze jeszcze ? ;-)
Ja sie zabieram jakby co
no to jest komplecik....
Oferty podziału Pb95 kierować do mikeya ;)
masz 3 miejsca
dely + anj to 2 - gdzie tu komplecik ;-) ?
Chlopaki moze zrobimy sobie podroz na 2 furaki ?? - zawsze rażniej i fajniej - aha tra zalatwic krotkofalowki to bedzie niezla impreza ;))).. trza bedzie sie jakos umowic. Puki co moj skład xray + slaves + (fox sie zastanawia - ale mysle ze go namowie) i byc moze eru. ale jesli nie eru to 1 miejsce bedzie wolne dla chetnego. (pieciu nie zabieram - na zeszle LL tak jechalismy i to byl koszmar) ruszamy z Wawy a wy ?? pomyslta gdzie moznaby sie styknac.
My z Lublina ... dam Ci znac jak wszystko bedzie na 100% pewne.
komplecik jest bo jedno miejsce zarezerwowane ;)
z warszawy i z lublina, to się spotkamy zapewne gdzieś koło łowicza dopiero :(
My z Lublina ... dam Ci znac jak wszystko bedzie na 100% pewne.
ej.. jak naginacie z lublina to moze mnie wezmiecie? nie bede musial napi* polskim expresem, etc... a w sumie z wawy juz jade z iksem .. to jak? :) dajcie znac na priv. (oczywiscie o ile jedziecie przez wawe...).
spoko slv jeszcze dam znac. Masa czasu jeszcze.
Chlopaki moze zrobimy sobie podroz na 2 furaki ?? - zawsze rażniej i fajniej - aha tra zalatwic krotkofalowki to bedzie niezla impreza ;)))..
Najlepiej jedzcie za Delim i dzwoncie do niego na komorke. Fajnie sie kreci aby wyciagnac z kieszeni... Glupia zabawa, ale ile radosci! Choc jeszcze fajniej dzwonic do Lewisa 8)
Hmmm. A co nie tak z moim odbieraniem/telefonem?
Hmmm. A co nie tak z moim odbieraniem/telefonem?
Samochod sie bardziej kiwa... :D
> Najlepiej jedzcie za Delim i dzwoncie do niego na komorke. Fajnie sie kreci aby wyciagnac z kieszeni...
A myslalem ze tylko Axe jest zboczuchem ...
Ja p*.*...... Ale widze, ze brakowalo tematow w drodze do/ze Slomczyna....... :? :? :?
Oczywiście chciałabym,aby mecz się odbył!
Ale to zależy czy chłopaki z C64 przyjadą, bo jakoś Poznań im nie odpowiada, woleli wcześniejsze miejsce party. Ale myślę, że będą.
Cobra.
Do wszystkich co się wybierają, a żadko zaglądają na stronę organizatorów. Można zaoszczędzić 10 zł robiąc przedpłatę - na konto. wtedy zamiast 40zl placimy 30 zl. i mamy wjazd wolny. Szczegóły na stronie.
mysle ze warto.
No, chlopaki, pare dni zostalo aby zrobic przedplate - deklarujcie sie ostatecznie, czy jedziecie, bo nie wiem, czy te deklaracje sa aktualne!
NIe po to zrobiłem przelew, żeby teraz nie jechać więc będziemy.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Symphony 2003 - ktos jedzie ?
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 67 zapytań