Czy ktoś z Was ma doświadczenia z tunerem telewizyjnym AVerTV USB 2.0 Lite? Próbuję podłączyć ją do Atari używając kabla composite, takiego jak do telewizora. Niestety, do obrazu nie można się w żaden sposób dostroić - jest wyjątkowo zaszumiony i absolutnie nie do użytku.
Tuner oddałem do sprawdzenia w serwisie - podobno jest sprawny, bez problemu odbiera mi zwykłe programy TV. Atari także jest sprawne - działa przy połączeniu ze zwykłym telewizorem. Tylko obrazu z Atari odebrać nie można.
Czy może ktoś mi pomóc w tej sprawie?
Charsetter - nowe narzędzie Poznaj Charsetter, wszechstronny edytor fontów i map dla 8-bitowego Atari dostępny w przeglądarce.
A8E 1.3.0 Emulator atarowskich ośmiobitowców o otwartym kodzie źródłowym otrzymał aktualizację do wersji 1.3.0.
a7800DS 5.2c Aktualizacja emulatora Atari 7800 dla konsol Nintendo DS przynosi optymalizacje i nowy system ulubionych.
Elite Demo Release 8 na Atari 8-bit Nowa wersja konwersji kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari z poprawkami i nową muzyką.
Altirra 4.50 test 6 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki w dekodowaniu i emulacji napędów.