Czy ktoś z Was ma doświadczenia z tunerem telewizyjnym AVerTV USB 2.0 Lite? Próbuję podłączyć ją do Atari używając kabla composite, takiego jak do telewizora. Niestety, do obrazu nie można się w żaden sposób dostroić - jest wyjątkowo zaszumiony i absolutnie nie do użytku.
Tuner oddałem do sprawdzenia w serwisie - podobno jest sprawny, bez problemu odbiera mi zwykłe programy TV. Atari także jest sprawne - działa przy połączeniu ze zwykłym telewizorem. Tylko obrazu z Atari odebrać nie można.
Czy może ktoś mi pomóc w tej sprawie?
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
Premiera magazynu Atari Legacy Już jutro startuje sprzedaż nowego magazynu drukowanego Atari Legacy, składanego na Atari Falconie.