Nosty pewnie dostanie zawału: Klikety klik.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FiSh 0.70 Bocianu wydał FiSh 0.70, shell ułatwiający przeszukiwanie zasobów serwerów TNFS.
Street Fighter II już na Atari 8-bit! Vega i jego zespół wydali finalną wersję kultowej bijatyki. Wymaga 4MB cartridge i 64KB RAM.
Elite Demo 6 na Atari 8-bit! Trwają prace nad konwersją kultowej gry Elite. Szóste demo wprowadza liczne poprawki błędów.
vbcc v5 dla 6502 Kompilator C vbcc doczekał się piątej wersji dystrybucji dla 6502. Zapewnia dużo szybszą arytmetykę FPU i nowe narzędzia.
HDDRIVER 12.75 Sterownik HDDRIVER, kluczowe narzędzie dla pamięci masowej Atari 16/32-bit, otrzymał aktualizację 12.75, która naprawia błąd w HDDRUTIL.
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Wariat czy prowokator?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nosty pewnie dostanie zawału: Klikety klik.
"It's never been opened. Ever. It hasn't seen the light of day since before it was shipped on May 5th, 1988."
Taki tekst to juz traci fetyszyzmem.
Rozumiem faceta - chcial miec nowy komputer ze swojego dziecinstwa i ma. Nie zalezalo mu na kasie. Ale zaloze sie ze nie porozrywal pudla i nie wyrzuci go.
A zeby nie miec takich dylematow zawsze warto miec dubla :) Jeden w boxie drugi do uzywania. Ja tam mam z jagiem - ten do grania jest w oplakanym stanie wizualnym, a drugi w boxsie "nie ujrzal swiatla slonecznego od 3 lat" :D
hehhe ... ja nie chce nic mowic, ale "traci fetyszem" :D
ma po prostu dużo kasy...
jaki problem - przecież pudło nadal jest pudłem, folia się nie popsuje, a styropiany nadal będą białe i funkcjonalnie sprawne. Wystarczy to do "kupy" poskładać i heja ;) -
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Wariat czy prowokator?
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 42 zapytań