Nosty pewnie dostanie zawału: Klikety klik.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
LodjurDS 0.1.5 Nowa wersja emulatora Atari Lynx dla konsol Nintendo DS z płynnym zoomem i poprawkami błędów.
Gearlynx 1.2.24 Ukazała się kolejna aktualizacja emulatora Gearlynx, oferująca poprawione wsparcie dla ComLynx i liczne poprawki błędów.
NRG 2026: 11 kategorii i 33 statuetki Znamy kategorie konkursowe NRG 2026. Na zwycięzców czekają szklane statuetki i atrakcyjne nagrody.
W.I.P. demo C.E.T.A.S Wersja robocza gry C.E.T.A.S jest już dostępna do pobrania na naszym forum.
RastaConverter 1.0 RC12 Nowa wersja konwertera grafiki dla 8-bitowego Atari z wieloma poprawkami i samodzielnymi pakietami.
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Wariat czy prowokator?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nosty pewnie dostanie zawału: Klikety klik.
"It's never been opened. Ever. It hasn't seen the light of day since before it was shipped on May 5th, 1988."
Taki tekst to juz traci fetyszyzmem.
Rozumiem faceta - chcial miec nowy komputer ze swojego dziecinstwa i ma. Nie zalezalo mu na kasie. Ale zaloze sie ze nie porozrywal pudla i nie wyrzuci go.
A zeby nie miec takich dylematow zawsze warto miec dubla :) Jeden w boxie drugi do uzywania. Ja tam mam z jagiem - ten do grania jest w oplakanym stanie wizualnym, a drugi w boxsie "nie ujrzal swiatla slonecznego od 3 lat" :D
hehhe ... ja nie chce nic mowic, ale "traci fetyszem" :D
ma po prostu dużo kasy...
jaki problem - przecież pudło nadal jest pudłem, folia się nie popsuje, a styropiany nadal będą białe i funkcjonalnie sprawne. Wystarczy to do "kupy" poskładać i heja ;) -
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Wariat czy prowokator?
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 58 zapytań