Gdyby ktoś chciał potestować, to proszę ściągnąć i zainstalować wg asap_dsf.txt.
Szczególnie interesuje mnie, czy to działa z Windowsami innymi, niż XP SP2 i WMP innymi, niż 11.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Grajodołek Retro #7: Custom Atari 800XL Testy wyjątkowego Atari 800XL z VBXL, stereo i mechaniczną klawiaturą na kanale Borsuka.
Atari rejestruje znak towarowy 800XL Czy czeka nas nowy mini-komputer od Atari? Firma zarejestrowała kolejny znak towarowy.
Dlaczego Atari musiało upaść? Dokumentalna opowieść o wzlocie i upadku giganta, od Ponga po wielki krach na rynku gier wideo.
HDDRIVER 12.79 Nowa wersja flagowego sterownika pamięci masowych dla Atari przynosi ulepszenia w obsłudze GPT.
Obsługa Google Drive w FujiNet FujiNet zyskuje wsparcie dla Google Drive. Zobacz, jak działa nowy protokół w 8-bitowym Atari.
atari.area forum » Emulacja - 8bit » ASAP dla Windows Media Playera
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdyby ktoś chciał potestować, to proszę ściągnąć i zainstalować wg asap_dsf.txt.
Szczególnie interesuje mnie, czy to działa z Windowsami innymi, niż XP SP2 i WMP innymi, niż 11.
Ech, jaby jeszcze na Xbox Media Center to zrobic....
no toż właśnie pisałem o tym w komentarzach do newsa. wpisałem im na trackera i na forum. ale pewnie temat oleją. wymagało by to zassania źródeł xbmc, skonfigurowania środowiska i kompilnięcia plugina. potem wgrać na dysk x'a i tada :) tylko dopisać żeby wyświetlał pliczki z rozszerzeniami odpowiednimi w konfiguracji playera. piknie by było.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Emulacja - 8bit » ASAP dla Windows Media Playera
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 47 zapytań