Nie orientujecie się, jakie zarobki może osiągnąć w Warszawie helpdeskowiec obsługujący klienta korporacyjnego polskojęzycznego?
a bylo jim to málo, poručili dětem modlit se jak si přálo Veličenstvo Kat.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Bałagan » Zarobki w stolicy sektorze IT
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie orientujecie się, jakie zarobki może osiągnąć w Warszawie helpdeskowiec obsługujący klienta korporacyjnego polskojęzycznego?
Helpdeskowiec... niewiele. Konkurencja (z tego co wiem) ogromna.
[OT] właśnie... miałem sie nie wypowiadać...ale skoro solo już zaczął... jakoś mnie ten Avatar Mac-a napawa obrzydzeniem :P [/OT]
[OT] Mam po prostu zamiłowanie do avatarów przedstawiających osoby nielubiane i znienawidzone - Osama, Adolf "Malarz", ex. Minister Edukacji, wicepremier z Szamboobrony... chodzi o zwrócenie uwagi na to, że nawet ludzie uważani za "złych", nie są złymi dlatego, że są złymi z założenia, tylko ich dokonania bywają złe... bo człowiek z założenia nie jest zły, niezależne jak się nazywa i jak wygląda... [/OT]
[OT] bredzisz [/OT]
człowiek z założenia nie jest zły
[OT]Draco ma odmienne zdanie - 3 dni na Foreverze ostatnim o tym dyskutowaliśmy[/OT]
[OT]Mac, pragnę cię poinformować, że popadłeś w herezję: "człowiek z założenia nie jest zły, tylko jego dokonania są złe" grzeszy niezgodnością z Pismem, które twierdzi, iż poznaje się "po owocach" (czyli dokonaniach). Wymagasz rekolekcji :P
@dely: nie twierdziłem, OIDP, że człowiek jest przede wszystkim zły, tylko że przede wszystkim leniwy i egoistyczny :)
[/OT]
Dely, Drac030 _> co wy na tym Foreverze piliscie, ze takie tematy sie narodzily;) macie jeszcze butelke odsprzedac;D
A przekonanie o tym, że człowiek nie jest zły z natury nie jest przypadkiem jakąś reperkusją domniemania niewinności z prawa rzymskiego? Czy może jest odwrotnie? Najpierw była koncepcja filozoficzna a potem prawo? hehe
edit: oops - przepraszam - znowu offtopic (jak tak dalej pójdzie, zostanę królem offtopicu a wcześniej dely zabanuje mnie na forum) - nie mogłem się powstrzymać...
MM: Offtopiki w Bałaganie są dozwolone, polecam przeczytać opis działu.
nie twierdziłem, OIDP, że człowiek jest przede wszystkim zły, tylko że przede wszystkim leniwy i egoistyczny
IMO leniwy i egoistyczny to zły. Pracowity i altruistyczny = dobry. Mimo wszystko (np. mojej czkawki w knajpie przed pólnocą) to rozmowa była pyszna. Powtórka w Głuchołazach.
[OT] Mam po prostu zamiłowanie do avatarów przedstawiających osoby nielubiane i znienawidzone - Osama, Adolf "Malarz", ex. Minister Edukacji, wicepremier z Szamboobrony... chodzi o zwrócenie uwagi na to, że nawet ludzie uważani za "złych", nie są złymi dlatego, że są złymi z założenia, tylko ich dokonania bywają złe... bo człowiek z założenia nie jest zły, niezależne jak się nazywa i jak wygląda... [/OT]
coś w tym jest... mam troszeczkę podobne zamiłowanie.
xray++
+++
To ja moze odpowiem bardziej merytorycznie, wiem bo znajoma firma zatrudniala. 3000 PLN. (brutto). Wymagania dzienne studia politechniczne (moze byc ostatni rok), doswiadcznenie niekonieczne.
@dely: nie zgadzam sie, ale nie bede napoczynal tematu, ktory mozna wyeksploatowac na party, w pieknych okolicznosciach przyrody i bez razacych niedoborow elektrolitow w organizmie ;)
3000 brutto to bardzo cienko jak na duże miasto.
Dzięki za odzew. Faktycznie cieniutko, ale jeżeli konkurencja duża i praktycznie zerowe kwalifikacje potrzebne, za wyjątkiem żelaznych nerwów to się nie dziwię.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Zarobki w stolicy sektorze IT
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 66 zapytań