No właśnie, jak w temacie. Wyjeżdzam w piątek około 4:30-5:00, ruszamy z Marszałkowskiej spod Mikera. W tej chwili miejsce zaklepał Miker i Mazi (proszę o potwierdzenie). Ponieważ nikt więcej nie potwierdził - mam jeszcze wolne jedno lub 2 miejsca (bo możemy pojechać w piątkę ewentualnie). Jak ktoś chętny - proszę się wpisać w wątku i wysłać mi PM-kę. Liczy się kolejność zgłoszeń tutaj, na forum.
Aha, jeszcze jedno: w samochodzie nie mamani radia, ani CB i jeżdżę według przepisów (no, prawie) - nie stać mnie na mandaty...
Mad-Pascal 1.7.8 Wydano nową wersję Mad-Pascal 1.7.8 z poprawkami błędów, optymalizacjami i nowymi modułami.
Klasyki Activision powracają na Atari Atari wznawia wydania kultowych kartridży Activision na konsolę Atari 2600, w tym legendarnego Pitfalla.
mm_vgm 0.2 dla Atari ST Nowy odtwarzacz plików VGM/VGZ dla Atari ST z obsługą układu YM2149.
NeoST 0.5.4 Kolejna odsłona emulatora NeoST przynosi wsparcie dla kluczy sprzętowych oraz usprawnienia MIDI.
Gearlynx 1.2.28 Wydano aktualizację dokładnego emulatora Atari Lynx z optymalizacjami i nowym serwerem MCP.