No właśnie, jak w temacie. Wyjeżdzam w piątek około 4:30-5:00, ruszamy z Marszałkowskiej spod Mikera. W tej chwili miejsce zaklepał Miker i Mazi (proszę o potwierdzenie). Ponieważ nikt więcej nie potwierdził - mam jeszcze wolne jedno lub 2 miejsca (bo możemy pojechać w piątkę ewentualnie). Jak ktoś chętny - proszę się wpisać w wątku i wysłać mi PM-kę. Liczy się kolejność zgłoszeń tutaj, na forum.
Aha, jeszcze jedno: w samochodzie nie mamani radia, ani CB i jeżdżę według przepisów (no, prawie) - nie stać mnie na mandaty...
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE
Gearlynx z aktualizacją do 0.0.9 Wieloplatformowy emulator konsoli Atari Lynx, Gearlynx, doczekał się nowej wersji 0.0.9.