Odp: Od jakiegoś czasu wejście na główną stronę forum "trwa wieki"
@ZuluGula: Turbo załóż ;) Będzie szybciej ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
BigPemu 1.06 Od rana dostępna jest najnowsza wersja emulatora konsoli Atari Jaguar
Atari ST Harddisk Menu Zapowiedź prezentacji użytecznego "launchera" do programów dla Atari ST.
FujiCup - przypomnienie Konkurs FujiCup to okazja dla programistów, którzy chcą pokazać swoje umiejętności w tworzeniu gier na ośmiobitowe Atari.
Studia podyplomowe z retrocomputingu Program studiów ma obejmować m.in. platform studies i przegląd ważniejszych polskich i zagranicznych platform komputerowych.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
atari.area forum » Sprawy atari.area » Od jakiegoś czasu wejście na główną stronę forum "trwa wieki"
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@ZuluGula: Turbo załóż ;) Będzie szybciej ;)
Też ostatnio obserwowałem spowolnienie, ale teraz jest już ok i śmiga elegancko jak by co.
Bo to dodatkowy retro urok ;)
ps. teraz jest zdecydowanie lepiej!
Wbrew pozorom, ten XC12 nie jest taki zły jak się uruchamia oryginały lub soft nagrany na porządną kasetę IEC type I.
W epoce raczej pokutowały fatalne n-te kopie przegrywane nierzadko (głównie?) na sprzęcie audio.
A i błąd w Atari OS swoje pewnie dołożył ;) http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=9188
[MM dely]: Proszę nie offtopikować, nie temu służy ten wątek
Ostatnio edytowany przez Jacques (2021-03-03 15:38:21)
No I od kilki/kilkunastu dni jest lepiej.
Tylko czasami tworzenie & dopisywanie do watku trwa dluzej.
@Dely, zmigrowales gdzies AA czy tunning/housekeeping DB byl robiony ?
BTW. Potrzeba jakis dodatkowych funduszow na utrzymanie AA ?
Ostatnio edytowany przez Monsoft (2021-03-07 11:33:10)
znowu wraca złe ? ... post dodawał mi się dobre kilka...dziesiąt sekund
dokładnie, forum otwiera się szybko ale dodawanie nowych postów to katorga.
Ciekawe jest to że jak w drugiej zakładce otworzę "show_recent" to widzę mój wpis dodany, ale w pierwszej nadal czekam na potwierdzenie dodania.
I jeszcze jedno, edycja postu dokonuje się błyskawicznie.
Ostatnio edytowany przez Cyprian (2021-03-14 15:04:47)
Czy mi się wydaje czy kiedyś był licznik wyświetleń przy każdym temacie?
Znikło bezpowrotnie?
faktycznie znikło, a szkoda
forum znowu przymula,
Gdy dodaję wpis w pierwszej zakładce, zanim zobaczę że jest on dodany, to jestem w stanie w drugiej otworzyć nowe posty i wyedytować moją wiadomość.
Ostatnio edytowany przez Cyprian (2021-04-08 14:10:41)
Nadal dzieje się to samo co zgłosił powyżej Cyprian....
Znowu? Powrócił problem z czekaniem na dodanie posta?
Od pewnego czasu u mnie znów jest (po)wolno. Klikam z w link typu "Główna", albo "Aktywne tematy", albo już w konkretny wątek i na wyświetlenie czekam ze 20+ sekund.
Co ciekawe, co jakiś czas przyspiesza i kolejne stronki ładują się bezzwłocznie, ale po kilku przejściach, następne znów się ślimaczą.
Też tak macie?
Jest czkawka, jakby wirtualka z serwerem była wysłapowywana i trzeba czekać na ściągnięcie i ponowne przywrócenie.
to jest retro vibe, to trzeba na spokojnie :)
Ostatnio edytowany przez bocianu (2023-05-13 15:00:25)
jest ~10tej i właśnie tak to wygląda.. staram się przeglądać około 8mej rano, wtedy jest jeszcze ok. później są przywiechy..
Pany... ogarnijcie proszę te lagi, bo zaczął się już robić bałagan. :(
Lagi zaczynają powodować bałagan w postaci wielokrotnie przesłanych wpisów.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 14 zapytań ]