Zdaje się, że jakoś poprzedni temat nie wskoczył to napiszę jeszcze raz. Troszkę tytuł nie bardzo na tym forum, ale do rzeczy: - wpadł mi w ręce Cubase Audio z kluczem pod WIN95. Naszło mnie i korci, żeby to uruchomić. Potrzebuje konsultacji i pomocy fachowców. WIN95 to problem, wiadomo, od wieków nie wspierany, więc podstawowe pytanie, czy się da optymalnie skonfigurować system, mam gdzieś w szufladzie WIN95 z kluczem:). Następna kwestia to optymalny dobór komponentów pod ten system i program? Kurcze, a może jakieś szalone rozwiązanie - obudowa i płyta mini?? Może jakiś laptop retro??
Co Wy na to??
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
Fujisan 1.0.2 Projekt frontendu do Atari800 otrzymał aktualizację.
Nowa wersja ARIFE PVBest73 wydaje nową wersję swojego narzędzia do zarządzania plikami na Atari 8-bit.