Zdaje się, że jakoś poprzedni temat nie wskoczył to napiszę jeszcze raz. Troszkę tytuł nie bardzo na tym forum, ale do rzeczy: - wpadł mi w ręce Cubase Audio z kluczem pod WIN95. Naszło mnie i korci, żeby to uruchomić. Potrzebuje konsultacji i pomocy fachowców. WIN95 to problem, wiadomo, od wieków nie wspierany, więc podstawowe pytanie, czy się da optymalnie skonfigurować system, mam gdzieś w szufladzie WIN95 z kluczem:). Następna kwestia to optymalny dobór komponentów pod ten system i program? Kurcze, a może jakieś szalone rozwiązanie - obudowa i płyta mini?? Może jakiś laptop retro??
Co Wy na to??
FreeMiNT OS Distro Pełna, bootowalna dystrybucja systemu operacyjnego FreeMiNT dla 32-bitowych komputerów Atari.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE