Zdaje się, że jakoś poprzedni temat nie wskoczył to napiszę jeszcze raz. Troszkę tytuł nie bardzo na tym forum, ale do rzeczy: - wpadł mi w ręce Cubase Audio z kluczem pod WIN95. Naszło mnie i korci, żeby to uruchomić. Potrzebuje konsultacji i pomocy fachowców. WIN95 to problem, wiadomo, od wieków nie wspierany, więc podstawowe pytanie, czy się da optymalnie skonfigurować system, mam gdzieś w szufladzie WIN95 z kluczem:). Następna kwestia to optymalny dobór komponentów pod ten system i program? Kurcze, a może jakieś szalone rozwiązanie - obudowa i płyta mini?? Może jakiś laptop retro??
Co Wy na to??
Generator okładek do kaset Nowy generator okładek na kasety magnetofonowe dla ośmiobitowych komputerów Atari od lexxa.
Nowa wersja emulatora Test7800 - 0.4.3 Eksperymentalny emulator konsoli Atari 7800 w nowej wersji 0.4.3 przynosi kluczowe poprawki w synchronizacji i wydajności.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.