Oto ciekawa stronka, na którą natknąłem się siedząc na jakimśtam irc-channelu. Zapewne niektórzy myślą, że wystarczy napisać na 'swojej' pracy NO COPY i to załatwi sprawę.
Cóż więc, aby nie owijać w bawełnę:
http://www.kameli.net/nocopy/index.htm
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Miejsca w sieci » NO COPY?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oto ciekawa stronka, na którą natknąłem się siedząc na jakimśtam irc-channelu. Zapewne niektórzy myślą, że wystarczy napisać na 'swojej' pracy NO COPY i to załatwi sprawę.
Cóż więc, aby nie owijać w bawełnę:
http://www.kameli.net/nocopy/index.htm
fajna ta kolekcja :twisted:
Stare... A tak BTW: niektorzy sporo sie zmeczyli zeby poprzerabiac...
etam nie znacie sie - NO COPY u tych panow oznacza 'NIE KOPIOWAC ODE MNIE' ;)
Co do NO COPY - wyraźnie widać, że rzeczywiście niektórzy mogli coś przerysowywać, inni po prostu fotosklepami poprzerabiali oryginały ;)
A tak na marginesie - ciekawe co by było, gdyby wziąść "na tapetę" obrazki z podpisem: NO SCAN ;)
Btw. sam kiedyś dorwałem PLAYBOY-a w którym było oryginalne zdjęcie modelki, którą przerysował/zeskanował/zretuszował (niepotrzebne skreślić) Lazur - taki obrazek z twarzą panienki z kwiatkiem we włosach (kwiatek, to były chyba jedyny oryginalny element na tej grafice ;-) ).
Aaa, no Lazur to osobny temat... :P
Uwaga gównoburza :) i czekamy na [MM] :D
Zgadza się :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » NO COPY?
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 59 zapytań