:evil: :twisted:
Hej Wszystkim!
Jak wiadomo są kłopoty natury finansowej z BigScreenem na Lecie Ludzików 2002.
Wzwiązku z tym postanowiłem zacząć akcję, która to mam nadzieje zainspiruje innych do podobnych działań. Mianowicie otwieram
tu i teraz aukcję. Pod młotek wystawionwe są wszystkie moje dyski na Malucha jakie tylko mam! (5,25), a jest tego około 100szt.
(Tak na oko). Zawartość ich jak to po muzyku - Masa msx'ow (w tym znajdą się takie, które nigdy nie ujrzały światła dziennego).
Znajdą się jakieś grafiki Angoosa, jakies gierki w TB i moje proby assemblera. Jekis gierki i dema też chyba są.
U mnie tylko szafę zawala, a ktoś może mieć jeszcze z tego pożytek czy pamiątkę.
Cena wywoławcza 20zł. - Przebijamy conajmniej o 5 zl!
Ponizej proszę przedstawiajcie swoje propozycje.
Proszę tylko o poważne potraktowanie tego. Kasa idzie na Bigscreena !
Gearlynx 1.0.0 Pierwsza stabilna wersja wieloplatformowego emulatora Atari Lynx o nazwie Gearlynx trafiła do sieci.
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.
Mad Pascal 1.7.6 Tebe udostępnił kolejną aktualizację kompilatora Mad Pascal z poprawkami i optymalizacjami.
Fujisan 1.1.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki w obsłudze FujiNet oraz mapowaniu klawiatury.