:evil: :twisted:
Hej Wszystkim!
Jak wiadomo są kłopoty natury finansowej z BigScreenem na Lecie Ludzików 2002.
Wzwiązku z tym postanowiłem zacząć akcję, która to mam nadzieje zainspiruje innych do podobnych działań. Mianowicie otwieram
tu i teraz aukcję. Pod młotek wystawionwe są wszystkie moje dyski na Malucha jakie tylko mam! (5,25), a jest tego około 100szt.
(Tak na oko). Zawartość ich jak to po muzyku - Masa msx'ow (w tym znajdą się takie, które nigdy nie ujrzały światła dziennego).
Znajdą się jakieś grafiki Angoosa, jakies gierki w TB i moje proby assemblera. Jekis gierki i dema też chyba są.
U mnie tylko szafę zawala, a ktoś może mieć jeszcze z tego pożytek czy pamiątkę.
Cena wywoławcza 20zł. - Przebijamy conajmniej o 5 zl!
Ponizej proszę przedstawiajcie swoje propozycje.
Proszę tylko o poważne potraktowanie tego. Kasa idzie na Bigscreena !
Atari ST Bad DMA - możliwe rozwiązanie? Nowa wersja sterowników ICD Tools może w końcu rozwiązać problem Bad DMA, dręczący Atari STE od lat.
Fujisan - nowy interfejs do Atari800 Nowy frontend do emulatora Atari800, Fujisan, zapewnia natywne doświadczenie na macOS, Windows i Linux.
Echa Xenium, demo na Atari Lynx! Atari z sukcesami na Xenium 2025. Sprawdź nagrodzone produkcje z konkursów.
Steem SSE 4.2.0 R3 dostępny Kolejna aktualizacja emulatora Atari ST Steem SSE, tym razem z drobnymi poprawkami błędów.
RastaConverter Beta 16 Nowa wersja RastaConvertera wprowadza kolejne usprawnienia i poprawki.