Postanowiłem pozbyć się trochę sprzętu.
Zanim całość pójdzie na allegro przedstawiam na szybko ofertę na AA, może ktoś się skusi ;-)
sprzedaję TYLKO CAŁOŚĆ. Na razie tylko sygnalizuję i wstawiam poglądowe foto - stan sprzętu jest różny a niektóre egzemplarze mają defekty jak znajdę chwile postaram się wszystko opisać ;-)
Cena jaka mnie interesuje to 450 zł za wsio.
Nie wykluczam, że jeszcze coś się znajdzie. Mogę dorzucić jeszcze monitor Commodore 1802 i modulator do Amstrada CPC 464 (obu przedmiotów nie ma na zdjęciu).
Ew. wysyłka wg cennika Poczty lub kurier albo odbiór osobisty.
Another World na Atari XL/XE Niezwykły projekt w1k przenosi kultowy hit Another World na 8-bitowe komputery Atari.
Atari Action! Compiler od Kuby Husaka Nowe narzędzie umożliwiające kompilację kodu Action! bezpośrednio na współczesnych komputerach PC.
Altirra 4.50 test 11 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra z nowym, eksperymentalnym paskiem zadań.
C.E.T.A.S. - nowy projekt na Atari 8bit Rafał Dudek i Vladimir Janković pracują nad unikalną strzelaniną z alternatywną historią w tle.
Postępy nad konwersją Golden Axe Zobacz najnowsze zmiany w nadchodzącym hicie na 8-bitowe Atari, nad którym pracuje znana ekipa.