Postanowiłem pozbyć się trochę sprzętu.
Zanim całość pójdzie na allegro przedstawiam na szybko ofertę na AA, może ktoś się skusi ;-)
sprzedaję TYLKO CAŁOŚĆ. Na razie tylko sygnalizuję i wstawiam poglądowe foto - stan sprzętu jest różny a niektóre egzemplarze mają defekty jak znajdę chwile postaram się wszystko opisać ;-)
Cena jaka mnie interesuje to 450 zł za wsio.
Nie wykluczam, że jeszcze coś się znajdzie. Mogę dorzucić jeszcze monitor Commodore 1802 i modulator do Amstrada CPC 464 (obu przedmiotów nie ma na zdjęciu).
Ew. wysyłka wg cennika Poczty lub kurier albo odbiór osobisty.
Rogul dla Atari STE, kolejne wieści Twórcy gry Rogul na Atari ST/STE udostępnili pierwszy film prezentujący działający gameplay na nowej platformie!
Wyniki konkursów ABBUC 2025 Znamy zwycięzców ABBUC Software i Hardware Contest 2025. Sprawdź, kto zgarnął nagrody i punkty!
Konwerter ST MSA oraz Extractor Nowe narzędzia działające w przeglądarce, a wszystko w jednym pliku HTML po stronie klienta.
FreeMiNT OS Distro Pełna, bootowalna dystrybucja systemu operacyjnego FreeMiNT dla 32-bitowych komputerów Atari.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!