Postanowiłem pozbyć się trochę sprzętu.
Zanim całość pójdzie na allegro przedstawiam na szybko ofertę na AA, może ktoś się skusi ;-)
sprzedaję TYLKO CAŁOŚĆ. Na razie tylko sygnalizuję i wstawiam poglądowe foto - stan sprzętu jest różny a niektóre egzemplarze mają defekty jak znajdę chwile postaram się wszystko opisać ;-)
Cena jaka mnie interesuje to 450 zł za wsio.
Nie wykluczam, że jeszcze coś się znajdzie. Mogę dorzucić jeszcze monitor Commodore 1802 i modulator do Amstrada CPC 464 (obu przedmiotów nie ma na zdjęciu).
Ew. wysyłka wg cennika Poczty lub kurier albo odbiór osobisty.
Delete Me Hard Nowa, rozbudowana strzelanka arcade dla komputerów Atari XL/XE, NES oraz C64.
HDDRIVER 13.00 Nowa wersja sterownika przynosi olbrzymie zmiany, w tym ramdysk nowej generacji i inne optymalizacje.
Altirra 4.50 test 12 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki błędów oraz wierniejszą emulację plotera Atari 1020.
Another World na Atari XL/XE Niezwykły projekt w1k przenosi kultowy hit Another World na 8-bitowe komputery Atari.
Atari Action! Compiler od Kuby Husaka Nowe narzędzie umożliwiające kompilację kodu Action! bezpośrednio na współczesnych komputerach PC.