Zacząłem robić mapy do powyższch gier i w zasadzie jak się wydaje w obydwu przypadkach jestem o krok od zakończenia. Niestety nie jest to takie proste. W Chimerze zostało mi jedno pomieszczenie, ale nie wiem gdzie znaleźć przedmiot do usunięcia klepsydry, a szczerze mówiąc mam już dość łażenia po całym labiryncie i obmacywania wszystkich niewidocznych kątów :evil: .
W przypadku Świata Olkiego nie mogę dostać się do pomieszczenia na górze zamku, gdzie jak przypuszczam czeka poszukiwana szklana kula. Ale chyba coś po drodze przegapiłem. Mam muchę ustrzeloną z procy, klucz i kartkę z zaklęciem, ale nic z tym nie mogę zrobić.
Czy ktoś może mi coś poradzić? Z góry dzięki.
TURGEN 9.4.4 Nowa wersja narzędzia TURGEN naprawia błędy w obsłudze wiersza poleceń.
Gearlynx 1.2.18 Emulator Atari Lynx doczekał się kolejnej wersji, przynoszącej mniejsze opóźnienia i liczne poprawki.
Demo na SidecarTridge dla Atari ST Nowe demo pokazuje niesamowite możliwości SidecarTridge.
Prototyp gry Raiden dla Falcona Prototyp zaginionej konwersji kultowego Raiden na Atari Falcon ujrzał światło dzienne.
Steem SSE 4.2.0 R11 Ukazała się aktualizacja Steem SSE, popularnego emulatora komputerów Atari ST dla systemów Windows i Linux.