Zacząłem robić mapy do powyższch gier i w zasadzie jak się wydaje w obydwu przypadkach jestem o krok od zakończenia. Niestety nie jest to takie proste. W Chimerze zostało mi jedno pomieszczenie, ale nie wiem gdzie znaleźć przedmiot do usunięcia klepsydry, a szczerze mówiąc mam już dość łażenia po całym labiryncie i obmacywania wszystkich niewidocznych kątów :evil: .
W przypadku Świata Olkiego nie mogę dostać się do pomieszczenia na górze zamku, gdzie jak przypuszczam czeka poszukiwana szklana kula. Ale chyba coś po drodze przegapiłem. Mam muchę ustrzeloną z procy, klucz i kartkę z zaklęciem, ale nic z tym nie mogę zrobić.
Czy ktoś może mi coś poradzić? Z góry dzięki.
FiSh 0.70 Bocianu wydał FiSh 0.70, shell ułatwiający przeszukiwanie zasobów serwerów TNFS.
Street Fighter II już na Atari 8-bit! Vega i jego zespół wydali finalną wersję kultowej bijatyki. Wymaga 4MB cartridge i 64KB RAM.
Elite Demo 6 na Atari 8-bit! Trwają prace nad konwersją kultowej gry Elite. Szóste demo wprowadza liczne poprawki błędów.
vbcc v5 dla 6502 Kompilator C vbcc doczekał się piątej wersji dystrybucji dla 6502. Zapewnia dużo szybszą arytmetykę FPU i nowe narzędzia.
HDDRIVER 12.75 Sterownik HDDRIVER, kluczowe narzędzie dla pamięci masowej Atari 16/32-bit, otrzymał aktualizację 12.75, która naprawia błąd w HDDRUTIL.