Zacząłem robić mapy do powyższch gier i w zasadzie jak się wydaje w obydwu przypadkach jestem o krok od zakończenia. Niestety nie jest to takie proste. W Chimerze zostało mi jedno pomieszczenie, ale nie wiem gdzie znaleźć przedmiot do usunięcia klepsydry, a szczerze mówiąc mam już dość łażenia po całym labiryncie i obmacywania wszystkich niewidocznych kątów :evil: .
W przypadku Świata Olkiego nie mogę dostać się do pomieszczenia na górze zamku, gdzie jak przypuszczam czeka poszukiwana szklana kula. Ale chyba coś po drodze przegapiłem. Mam muchę ustrzeloną z procy, klucz i kartkę z zaklęciem, ale nic z tym nie mogę zrobić.
Czy ktoś może mi coś poradzić? Z góry dzięki.
Lost Party 2025 startuje już jutro W Licheniu Starym rusza zlot fanów 8-bitowych komputerów
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
53 lata marki Atari 53 lata od założenia Atari - firmy, która odmieniła świat gier i komputerów.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon