Witam serdecznie mam troche starego sprzętu który lubicie , jest to efekt zbieranie przez lata kiedy ludzie zaczęli bezmyślnie wyrzucać miałem możliwośc wraz z ojcem gromadzić to w stodole , jednak musze się teraz tego pozbyć ponieważ pomieszczenie które zajmują musi zostać przerobione na spawalnie , mam tez inne sprzęty unitra itp ale to was pewnie nie interesuje , Posiadam różne modole ale dla mnie to tylko cyfry , razem ejst tego około 20 sztuk i inne kable , wzmacniacze , magnetofony , dyskietki z grami joisticki itp.nie znam dokładnie ich nazw ponieważ to nie moja kraina. Szukam osoby która chciałaby wycenić i przygarnąć najlepiej w całości ,wiekszość pewnie jeszcze działa inne to już na cześci. Wrzucam kilka zdjęć , moge zrobić wiecej zdjęć dokładnych wszystkiego jeżeli ktoś będzie zainteresowany.
Gearlynx 1.2.32 Aktualizacja emulatora Gearlynx z poprawkami VSync i lepszą obsługą kontrolerów.
NGA 0.9.3. Nowatorski asembler 6502 NGA automatyzuje zarządzanie pamięcią 6502, wykrywając błędy w fazie budowy.
Elite FireBird dla Atari 8-bit Zakończono prace nad portem gry Elite w wersji FireBird dla 8-bitowych komputerów Atari.
CAS2Audio 1.0.7 Aktualizacja narzędzia CAS2Audio przynosi odświeżony interfejs i lepszą obsługę plików taśm.
AGI-ANTIC i King's Quest na Atari Silnik AGI-ANTIC przenosi klasyczne King's Quest I na małe Atari.