Witam serdecznie mam troche starego sprzętu który lubicie , jest to efekt zbieranie przez lata kiedy ludzie zaczęli bezmyślnie wyrzucać miałem możliwośc wraz z ojcem gromadzić to w stodole , jednak musze się teraz tego pozbyć ponieważ pomieszczenie które zajmują musi zostać przerobione na spawalnie , mam tez inne sprzęty unitra itp ale to was pewnie nie interesuje , Posiadam różne modole ale dla mnie to tylko cyfry , razem ejst tego około 20 sztuk i inne kable , wzmacniacze , magnetofony , dyskietki z grami joisticki itp.nie znam dokładnie ich nazw ponieważ to nie moja kraina. Szukam osoby która chciałaby wycenić i przygarnąć najlepiej w całości ,wiekszość pewnie jeszcze działa inne to już na cześci. Wrzucam kilka zdjęć , moge zrobić wiecej zdjęć dokładnych wszystkiego jeżeli ktoś będzie zainteresowany.
FujiNetChat: Nowy klient IRC dla Atari Pierwsza publiczna wersja alfa FujiNetChat, nowoczesnego klienta IRC wykorzystującego interfejs FujiNet.
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
Wyniki konkursu i gala FujiCup 2025 Poznaj zwycięzców dorocznego turnieju FujiCup 2025 wspierającego twórców gier na Atari XL/XE.
Fujisan 1.1.8 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi wsparcie dla FastBasic oraz poprawki błędów w obsłudze dźwięku.