Witam serdecznie mam troche starego sprzętu który lubicie , jest to efekt zbieranie przez lata kiedy ludzie zaczęli bezmyślnie wyrzucać miałem możliwośc wraz z ojcem gromadzić to w stodole , jednak musze się teraz tego pozbyć ponieważ pomieszczenie które zajmują musi zostać przerobione na spawalnie , mam tez inne sprzęty unitra itp ale to was pewnie nie interesuje , Posiadam różne modole ale dla mnie to tylko cyfry , razem ejst tego około 20 sztuk i inne kable , wzmacniacze , magnetofony , dyskietki z grami joisticki itp.nie znam dokładnie ich nazw ponieważ to nie moja kraina. Szukam osoby która chciałaby wycenić i przygarnąć najlepiej w całości ,wiekszość pewnie jeszcze działa inne to już na cześci. Wrzucam kilka zdjęć , moge zrobić wiecej zdjęć dokładnych wszystkiego jeżeli ktoś będzie zainteresowany.
Gearlynx 1.2.15 Emulator Atari Lynx doczekał się ważnej aktualizacji z wieloma nowymi funkcjami.
STOS BASIC V5.5 Alpha Popularny język programowania dla Atari ST powraca po ponad 30 latach w nowoczesnej wersji.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.