Wspominał, akurat w 65 z u1mb mam zmieniony na F08, co miało zaowocować lepszą obsługą sonari i być może faktycznie tak jest.
Dotarł dziś 72 pinowy SiMM, a na nim HY514400AJ-70. Z 60-tkami o tyle ciekawe, że Mq mi kawał czasu temu pomagał w poszukiwaniach i stąd zakupiłem w tvsat 2 kostki siemensa właśnie 60tki. Sądzę że wlutuję zalecane prze Mq i wytestowane przez posiadaczy działającego simmexpa 70-tki. :)
Jakiś dobry patent na wylutowaniu kości jak się nie ma hotair tylko zwykla stację? Plecionka czy jednak trzeba kość podgrzać na raz jakimś magicznym grotem?
Elite - port z BBC Micro na Atari XL/XE Wczesna beta portu kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari.
sAIOnara v3.0 Zaawansowany układ wideo Pancia, sAIOnara v3.0, bazujący na chipie CXA2075, jest już dostępny.
Altirra 4.40 test 20 Nowa wersja rozwojowa popularnego emulatora Altirra zawiera szereg usprawnień i poprawek błędów.
SprEd 1.3.8 Wersja 1.3.8 wprowadza tryb bez nakładania się pikseli i nową funkcję usuwania nakładających się pikseli.
Generator kopert na dyskietki Lexx stworzył kolejny generator, tym razem do kopert na dyskietki 5,25" dla Atari.