Wspominał, akurat w 65 z u1mb mam zmieniony na F08, co miało zaowocować lepszą obsługą sonari i być może faktycznie tak jest.
Dotarł dziś 72 pinowy SiMM, a na nim HY514400AJ-70. Z 60-tkami o tyle ciekawe, że Mq mi kawał czasu temu pomagał w poszukiwaniach i stąd zakupiłem w tvsat 2 kostki siemensa właśnie 60tki. Sądzę że wlutuję zalecane prze Mq i wytestowane przez posiadaczy działającego simmexpa 70-tki. :)
Jakiś dobry patent na wylutowaniu kości jak się nie ma hotair tylko zwykla stację? Plecionka czy jednak trzeba kość podgrzać na raz jakimś magicznym grotem?
20. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z okrągłą, dwudziestą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
ELITE Atari 8-bit! Dostępne demo portu gry ELITE (wersja dyskowa z BBC Micro) na komputery Atari XL/XE.
BBC BASIC dla Atari XL/XE BBC BASIC w wersji 3.10 dostępny na Atari XL/XE! Port stworzył Ivo van Poorten.
Altirra 4.40-test23 Kolejna testowa wersja Altirry przynosi poprawki w emulacji VBXE i usprawnienia w zarządzaniu firmware.
X. Basque Tournament of Atari 2600 Euskal Retro Association podsumowuje 10. edycję Baskijskiego Turnieju Atari 2600.