Czy jest jakiś klient telneta, który mogę uruchomić na XE i który zadziała przez #FujiNet podłączony do sieci?
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.54.0 Najnowsza wersja emulatora Atari 2600 przynosi tryb headless oraz poprawki błędów.
Gearlynx 1.2.4 Ukazała się aktualizacja Gearlynx, emulatora konsoli Atari Lynx, z poprawionym debuggerem.
FujiNetChat: Nowy klient IRC dla Atari Pierwsza publiczna wersja alfa FujiNetChat, nowoczesnego klienta IRC wykorzystującego interfejs FujiNet.
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » #FujiNet i telnet - da (już) się?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy jest jakiś klient telneta, który mogę uruchomić na XE i który zadziała przez #FujiNet podłączony do sieci?
To byłoby ciekawe.. telnet i dostęp do świata MUDów na 8 bitowym komputerze.
No coś w ten deseń. Albo poczta przez Pine (tego bym chciał). Rozumiem, że nie ma... szkoda :-(
Jest na szwedzkiej stronie napisz.se ;)
Ja myślę, że soft się rodzi/urodzi za chwilę, nie wszystko od razu.
Poskładam swój egzemplarz, idzie zima, będzie czas, się pomyśli :)
Z tymi Szwedami to jest wieczny problem - albo nie umieją, albo nie mają czasu. Nie idzie się dogadać. Nie polecam.
No wiem, cytując klasyka "Szwed gada jakbyś żelazo piłował..." ;)
A nie było "jakbyś szkło ciął" ?:-)
No to zobaczmy :)
https://youtu.be/MsVePHg9WaQ?t=4092
Moj program chessNet, jest tak naprawdę klientem telneta rozbudowanym o dodatkowe funkcje :)
Wystarczy go okroić odrobinkę i nie trzeba pisać od zera.
To teraz tylko podlinkować na te szwedzkie strony i już każdy znajdzie :)
Proszę bardzo, tschak zrobił, wieść niesie, że pracuje nad ssh :)
https://www.youtube.com/watch?v=1EHIUTNfDtw
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » #FujiNet i telnet - da (już) się?
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 49 zapytań